Ο λογαριασμός μουΛογαριασμός | Καλάθι αγορώνΚαλάθι Αγοράς | Ολοκλήρωση αγοράς
Αρχική Καλλυντικά Βιταμίνες Παιδιά & Βρέφη Αποστολές & Παραγγελίες Επικοινωνία
Κατηγορίες
Super Προσφορές!!!->
Ayurveda (Αγιουρβέδα) (1)
COMBO PACKS
Ομοιοπαθητική (1)
Προτάσεις για Δώρα->
Καλλυντικά-> (756)
Συμπληρώματα Διατροφής-> (36)
Φρέσκα Καλλυντικά->
Βιολογικά προϊόντα->
Ανατομικά Υποδήματα->
Παιδιά - Βρέφη-> (51)
Εποχιακά-> (27)
Διαγνωστικές Συσκευές->
Πρώτες Βοήθειες
Στοματική Υγιεινή
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
Διάφορα-> (13)
Συσκευές μασάζ
Προμηθευτές
Νέα προϊόντα
Korres Wild Rose Concealer WRC2
Korres Wild Rose Concealer WRC2
15,50€
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Πληροφορίες
Αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσεως
Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Επικοινωνία
Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα Pharmazon.gr.
Το Pharmazon.gr είναι ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο: μια ιστοσελίδα στο internet λιανικών πωλήσεων και πληροφοριών για τα φαρμακευτικά προϊόντα. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να παρέχει μια κατάλληλη, προσωπική πληροφόρηση στους καταναλωτές για να αγοράσουν τα προϊόντα, για τη διατήρηση της καλής τους υγείας και για την πρόληψη από μία πιθανή μελλοντική ασθένεια.
Προσιτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmazon.gr προσφέρει μια εύκολη και κατάλληλη μέθοδο ανεύρεσης on-line για τα παρα-φαρμακευτικά προϊόντα, μαζί με πλούσιες πληροφορίες σχετικά με την υγεία.
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία στείλτε μας e-mail στο info@pharmazon.gr
Το Pharmazon.gr θέλοντας κάθε επισκέπτης στην ιστοσελίδα ("εσείς") να έχει μια ασφαλή, ευχάριστη επίσκεψη, έχουμε καθιερώσει τους ακόλουθους όρους και τις διατάξεις έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να ξέρουμε τι περιμένουμε ο ένας από τον άλλον. Με τη χρησιμοποίηση της ιστοσελίδας μας συμφωνείτε να δεσμευθείτε με τους ακόλουθους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τους προσεκτικά. Η χρήση της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώνει την αποδοχή εκ μέρους σας αυτών των όρων και διατάξεων. Η καταχώρηση μιας παραγγελίας αποδεικνύει επίσης την αποδοχή σας αυτών των όρων και διατάξεων.

ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΡΗΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ Pharmazon.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ το Pharmazon.gr, ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΤΟ Pharmazon.gr ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, Ή ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, Ή ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, Ή ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ : (Ι) ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, (II) ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Ή ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, (III) ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ Η ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ, (IV) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, (V) ΑΜΕΛΕΙΣ Ή ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ TOY PHARMAZON.GR ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ ΤΟΥ Ή, (VI) ΟΠΟΙΟΔHΠΟΤΕ AΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε το Pharmazon.gr ακέραιο από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των λογικών νομικών αμοιβών, που γίνονται από οποιονδήποτε από εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο που προκύπτει από το περιεχόμενο που υποβάλλετε, πληροφορίες που διαβιβάζετε μέσω της ιστοσελίδας, της χρήσης σας της ιστοσελίδας της σύνδεσής σας στην ιστοσελίδα, της παραβίασής σας των όρων χρήσης, ή της παραβίασης οποιωνδήποτε δικαιωμάτων τρίτου.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση σας της ιστοσελίδας, συμφωνείτε: α) να παρέχετε τις αληθινές, εξακριβωμένες, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες του λογαριασμού σας όπως προτρέπεται από την αίτηση εγγραφής (οι "πληροφορίες εγγραφής") και β) να διατηρήσετε και να ενημερώσετε αμέσως τις πληροφορίες εγγραφής του λογαριασμού σας σε περίπτωση αλλαγών για να κρατήσετε αληθινό, ακριβές, τρέχον και πλήρες το λογαριασμό σας.
Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι αναληθείς, ανακριβείς ή ελλιπείς, μπορούμε να αναστείλουμε ή να μη ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας και να αρνηθούμε οποιανδήποτε τωρινή και μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.
Είστε αρμόδιοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και της εγγραφής σας και είστε πλήρως αρμόδιοι για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης και την εγγραφή σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλης παραβίασης της ασφάλειας. Pharmazon.gr θεωρεί αυτές τις πληροφορίες εγγραφής ιδιωτικές. Οι πληροφορίες κρατιούνται για έναν ασφαλή κεντρικό υπολογιστή για να τις προστατεύσουν από τα εξωτερικά συμβαλλόμενα μέρη. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες μόνο για τους περιορισμένους λόγους της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, για στατιστικούς λόγους για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδας και τις υπηρεσίες μας σε σας, για να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, και για να σας ειδοποιήσουμε για τα προϊόντα ή τις ειδικές προσφορές που μπορούν να είναι ενδιαφέροντα σε σας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτικές κάρτες: Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες π.χ. Visa, MasterCard, American Express. Δεν υπάρχει καμία προσαύξηση με τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας σας για να κάνετε τις αγορές στο Pharmazon.gr. Παρακαλούμε να επιβεβαιώνετε την διεύθυνση παράδοσης και τον αριθμό τηλεφώνου σας - η διεύθυνση και ο τηλεφωνικός αριθμός που έχουμε στο αρχείο για σας. Οι ανακριβείς πληροφορίες μπορούν να προκαλέσουν μια καθυστέρηση στην επεξεργασία της παραγγελίας σας. Η πιστωτική κάρτα σας θα ενημερωθεί μόλις τοποθετείται η παραγγελία σας. Αυτό γίνεται για να προστατεύσουμε την ασφάλεια των στοιχείων των πιστωτικών καρτών σας, δεδομένου ότι δεν αποθηκεύουμε τις λεπτομέρειες καρτών σας σε οποιοδήποτε σημείο. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τη παραγγελία σας ή μερικά προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν, θα επιστρέψουμε τη διαφορά πίσω στην πιστωτική κάρτα σας.
Κατάθεση τράπεζας : Δεχόμαστε την κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Η παραγγελία σας θα σταλεί μετά από την κατάθεσή σας, και όταν μας ενημερώνετε με ένα e-mail στο info@pharmazon.gr για τις λεπτομέρειες κατάθεσης (το όνομά σας, ημερομηνία, τράπεζα, αξία συναλλαγής).
Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στον μεταφορέα, όταν σας παραδίδουν τα προϊόντα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραλαβή σας μιας ηλεκτρονικής ή άλλης μορφής επιβεβαίωσης της παραγγελίας δεν δηλώνει την αποδοχή της παραγγελίας σας, ούτε αποτελεί την επιβεβαίωση της προσφοράς μας να πωλήσουμε. Το Pharmazon.gr διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή μετά από την παραλαβή της παραγγελίας σας να δεχτεί ή να μειωσει την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο. Το Pharmazon.gr διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή μετά από την παραλαβή της παραγγελίας σας, χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση σε σας, να παρέχει λιγότερο από την ποσότητα που παραγγείλατε οποιουδήποτε είδους. Μπορούμε να αξιώσουμε πρόσθετες επαληθεύσεις ή πληροφορίες πριν δεχτούμε οποιαδήποτε παραγγελία.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, πωλήσετε, μεταπωλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε για οποιουσδήποτε εμπορικούς λόγους, οποιαδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας, τη χρήση της ιστοσελίδας, ή την πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα με οποιαδήποτε μέσα εκτός μέσω της διεπαφής που παρέχεται από μας για τη χρήση στην πρόσβαση της ιστοσελίδας.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΣ ΝΟΜΟΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος pharmazon.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Pharmazon.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΛΗΞΗ

Αυτοί οι όροι είναι δεσμευτικοί ακόμα κι αν αυτή η συμφωνία καταγγελθεί από ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη. Δεσμευόμενοι από την ισχύουσα νομοθεσία, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε ή να αρνηθούμε, βάσει της διακριτικής ευκαίριάς μας, την πρόσβασή σας σε όλες ή οποιαδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας με ή χωρίς ειδοποίηση. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε λήξη της πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα μπορεί να επηρεαστεί χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση, και να αναγνωρίζετε ότι μπορούμε αμέσως να απενεργοποιήσουμε ή να διαγράψουμε την εγγραφή σας και όλες τις σχετικές πληροφορίες και τα αρχεία κάτω από την εγγραφή σας και να φράξουμε περαιτέρω πρόσβαση σε τέτοια αρχεία ή την ιστοσελίδα. Περαιτέρω, συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε εκτεθειμένοι σε σας ή οποιοδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε λήξη της πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτοί οι όροι χρήσης αποτελούν την ολόκληρη συμφωνία μεταξύ του Pharmazon.gr και εσάς και προσδιορίζουν τη χρήση της ιστοσελίδας. Μπορείτε επίσης να υπόκεισθε στους πρόσθετους όρους και τις διατάξεις που μπορούν να ισχύσουν όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τρίτων ή το λογισμικό τρίτων. Η αποτυχία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιαδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των όρων της χρήσης δεν θα αποτελέσει μια παραίτηση τέτοιας δικαιώματος ή παροχής. Στην περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των όρων της χρήσης κριθεί από ένα αρμόδιο δικαστήριο οτι είναι άκυρη, τα συμβαλλόμενα μέρη εντούτοις συμφωνούν ότι το δικαστήριο πρέπει να προσπαθήσει να εφαρμόσει τις προθέσεις των συμβαλλόμενων μερών όπως απεικονίζονται στην παροχή, και οι άλλες διατάξεις των όρων της χρήσης παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

Συνέχεια
Γλώσσες
English Greek
Νομίσματα
Καλάθι αγορών
¶δειο καλάθι
Bestsellers
01.Κορρές Λευκό τσάι
02.Κορρές ¶γριο Τριαντάφυλλο Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου
03.Κορρές ¶γριο τριαντάφυλλο καν. - ξηρ.
04.Κορρές Ρόδι
05.Κορρές Body butter guava
06.Κορρές ¶γριο Τριαντάφυλλο Serum για Λάμψη
07.Κορρές Αφρόλουτρο Βανίλια - Κανέλα
08.Κορρές Αφρόλουτρο Κίτρο
09.Κορρές Borage
10.Κορρές Σαμπουάν Αλόη & Δίκταμο
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές
Αρχική : Καλλυντικά : Βιταμίνες : Παιδιά & Βρέφη : Αποστολές & Παραγγελίες : Επικοινωνία